Ontwerp en aanleg van tuinen

Als u een nieuwe tuin wilt laten aanleggen of uw bestaande veranderen, maar zelf geen groene vingers heeft, kunt u ons bellen voor een vrijblijvende afspraak. Tijdens ons eerste gesprek kunt u uw wensen kenbaar maken en geven wij een eerste inschatting van de mogelijkheden.

Daarna volgt, wanneer dit van toepassing is, een schetsontwerp met een kostenindicatie van het nieuwe plan. Tot dat moment is de afspraak vrijblijvend.

Wanneer er een vervolg komt wordt er een offerte en een definitief plan gemaakt. Tenslotte volgt natuurlijk nog de aanleg en het onderhoud van de tuin.

Eén van onze specialismen is het beplantingsvak. Wij weten precies hoe een bepaalde plant zich op een bepaalde plaats en in een bepaalde grondsoort zal ontwikkelen. Het gaat erom dat wij u een beeld kunnen schetsen van hoe die tuin er over vijf of tien jaar bij ligt.

Een ander specialisme van ons is de bouw van elementen die de structuur in een tuin bepalen, het zogeheten 'opbouwwerk' zoals de bouw van pergola's, de aanleg van vijvers, bestrating en het plaatsen van een schutting.