Interviews

Interview met Maurice Mentjens

Maurice MentjensVia een bevriende architect kwam ik in kontakt met Mobiel-groen toen ik gevraagd werd om een terras te maken bij het Bonnefanten museum in Maastricht. Mijn kunde wat betreft materialen en technieken voor het inrichten van het "buitengebeuren" is niet zo groot, dus hebben we in enkele ontmoetingen gepraat en gedacht over het te realiseren terras. Uiteindelijk heeft dit geleid tot een schitterend resultaat waarmee het Bonnefanten museum en ik zeer tevreden zijn. Ook kan ik stellen dat de samenwerking prettig was en ik de kundigheid van Rob en zijn medewerkers hoog acht.

www.mauricementjens.com 

Tuin-design Vera Kardaun Moorveldsberg 99 6243 AX GeulleVera Kardaun

 Interview met Vera Kardaun

Door twee families in Born waarvoor ik de tuin ontworpen heb kwam ik in aanraking met Rob Klee van Mobiel-groen. In het eerste gesprek merkte ik al direct de kundigheid en de visie op, die Rob had op de door mij gemaakte tuinontwerpen. Hij voelde perfect aan wat de geschiktste materialen waren voor de realisatie van mijn projecten.

Na deze twee tuinen volgden er nog meer, waarin steeds mijn visie op tuinontwerp en beplantingsplan verwezenlijkt werden, door het leveren van kwalitatief goed werk.

Tenslotte kan ik nog zeggen dat Rob en zijn medewerkers zeer prettig in de omgang zijn, zowel naar de tuinarchitect als naar de klant toe.

Kortom, Mobiel-groen is een partner die perfect past in mijn concept.

Kijk ook op www.tuin-design.nl